Ordförandes spalt 2006

Välkommen till LBK:s hemsida

22 mars 2006
Äntligen har vi en hemsida! Ett STORT TACK till de personer i föreningen som gjort denna hemsida. Vi har i många år ”funderat” på att göra en hemsida och NU har vi gjort det. Vi har haft som målsättning att om vi gör något så skall vi göra det bra, annars får de va.
Vi e nöjda och önskar, tror och hoppas att också Ni är nöjda. En hemsida skall vara aktiv och levande och vi hoppas att också Ni läsare bidrar med era åsikter och synpunkter. Hemsidan är inte färdig än, ändringar och förbättringar sker hela tiden.

Representationslaget spelar andra året i division IV och målsättning är att vara på övre halvan, bland de fyra bästa (ifjol 3:e).

Träningsflitet har varit bättre än på många år, tack vare vår nya spelande tränare Daniel Wik och de e väldigt positivt, men det garanterar inte nödvändigtvis någon framgång. Jag hoppas ni fortsätter att träna, träna och ge allt på träningarna och matcherna, sen ser vi hur långt det räcker. LBK är också i år med i Finlands Cup och spelar fredagen den 07.04 mot Kaustby-PV i Tellushallen. Ifjol kom vi ända till 4:e omgången i Finlands Cup. 1983 kom vi till 5:e omgången, vilket är den främsta framgången hittills i LBK:s historia.

Då juniorerna börjar träna i april hoppas jag att många nya juniorer kommer och provar på fotboll. Vår målsättning är inte att vara bäst, vi vill att juniorerna skall få uppleva nya saker, ha roligt tillsammans, känna gemenskap, ta ansvar och respektera varandra. Föräldrar, kom med Era barn på fotboll och tillsammans ska vi ha roligt och ge barnen minnen för livet.

Ja då har jag skrivit min första spalt ut i världen. Jag kommer att uppdatera denna sida många gånger under året, så välkommen in och läs om mina tankar och funderingar. Mycket har jag provat på i livet men de här e första gången jag är ”skribent”. Har inte beslutat vad jag skall skriva i denna spalt men mycket kommer att beröra människan, livet, föreningslivet, fotboll och aktuella händelser. Det skall bli intressant och roligt att få skriva om egna tankar och visioner och mycket annat….. Tills dess, ha de så bra !


Christer Sjöblom
Ordförande