Föreningen Styrelsen Ordförandes spalt
Föreningen
Larsmo bollklubb r.f. ordnade under vinterhalvåret idrottskoj i samarbete med LIF och fritidsbyrån. För att väcka intresset hos nya juniorer ordnas i juni fotbollsskola i samarbete med fritidsbyrån. Under sommaren hade föreningen igång två juniorlag P8 och E11. Båda lagen hade under sommaren många spelare på match och träning.

Representationslaget befinner sig i division fyra säsongen 2009 och som tränare fungerar Ulf Wikman och fjolårstränaren Mattias Bergström är lagledare. LBK med sitt starka lag som mål att vara med och kriga om tätplaceringarna och rätt långt under säsongen såg det lovande ut.

Styrelsen sammanträder en gång i månaden och ekonomin upprätthålls på flera olika sätt: pappersinsamling ordnas på hösten, julkalendern snölyktan säljs, programblad trycks upp, servering ordnas vid representationslagets matcher, medlemsavgifter, bidrag o.s.v.

Föreningen har tagit steget ut på internet i samband lanseringen av egen hemsida i april 2006. Målsättningen är att hemsidan ska bli en naturlig informationskanal och ett allt större besöksantal tyder på att vi är på rätt väg. Sidan utvecklas ständigt och säsongen 2009 är det meningen att juniorerna ska få mera synlighet.